söndag 28 oktober 2012

.


Julmarknad på skattgården

Varmt välkomna till oss på skattgården i Barknåre och vår julmarknad med mycket gammaldags känsla. Vi hoppas kunna bjuda på en mysig stund med tradition och julstämning och därmed ge er en härlig början på julen.

Lördagen den 24:e november kl 15.00 – 20.00
Hos oss kommer du finna massa delikatesser som färsk och rökt fisk, färskt närproducerat kött, gårdsproducerad getost, Hållnäs bröd, Karlholms bröd, ekologiskt mjöl, skorpor, julgodis, jul arrangemang, kärvar, granbockar, ullprodukter och handgjorda barnkläder m.m.
Inne i ladugården kan ni bl.a. köpa löpskaka med grädde som ni sedan avnjuter uppe på den gamla höskullen. Där uppe finns även bl.a. smycken, lotteri och hembakat till försäljning.
Jag har även hört att tomten kommer på besök så kom ihåg att ta med önskelistan!

Varmt välkomna!



lördag 20 oktober 2012

Öppet..


Idag har vi öppet mellan 11-17..

varmt välkomna

torsdag 18 oktober 2012

Korgar av gamla tidningar..

För ett tag sedan kom det hem fin fina korgar av gamla kinesiska tidningar.. Så kul med återbruk av olika slag, det känns verkligen viktigt i våra tider.. Perfekta att ha filmer i eller mössor och vantar kanske..


Önskar er en skön torsdags kväll

ha det gott

onsdag 17 oktober 2012

.


Julmarknad på skattgården

Varmt välkomna till oss på skattgården i Barknåre och vår julmarknad med mycket gammaldags känsla. Vi hoppas kunna bjuda på en mysig stund med tradition och julstämning och därmed ge er en härlig början på julen.
                                                                    
Lördagen den 24:e november kl 15.00 – 20.00

Hos oss kommer ni finna massa delikatesser som färsk och rökt fisk, färskt närproducerat kött, gårdsproducerad getost, Hållnäs bröd, Karlholms bröd, ekologiskt mjöl, glögg, skorpor, julgodis, jul arrangemang, kärvar, julblommor, ull produkter och barnkläder m.m.
Butiken kommer också att vara öppen så ni kan inhandla julklappar som självklart även slås in. Inne i ladugården kan ni även köpa bl.a. löpskaka med grädde och sylt som ni sedan avnjuter uppe på höskullen.
Jag har även hört att tomten kommer på besök under kvällen så kom ihåg att ta med önskelistan!

Varmt välkomna hit till oss!

torsdag 11 oktober 2012

Nya hörnan..

Till förra helgen hade vi det lite stressigt på fredagskvällen.. Jag hade ju varit så ivrig att möblera om för kläderna som hade kommit in, men tyvärr fanns det ingen riktig plan för hur jag skulle bygga upp allt igen.. Eller det fanns flera och jag hade inte bestämt mig.. =)


Så här blev det tillslut i hörnan och det känns riktigt bra.. Färgerna och formerna är såå mycket skattgården.. Tunikorna rymmer en naturlig kvinnokropp och färgerna är helt underbara.. Vill ha alla själv!!

varma kramen

onsdag 10 oktober 2012

Höskulle makeover..

Ja än är det ganska mycket fix kvar uppe på höskullen innan vi kan ha vår servering här.. Dörren till nödutgången är på plats men det fattas fortfarande en trappa ner.. Jag har en del målning kvar också, 29 st stolar för att vara exakt plus lite annat små fix.. Så idag passade jag på att måla de sista bänkarna medan min lilla prins sov middag..


Längtar så tills jag får ställa i ordning allt här uppe och lägga fram plädar och fällar.. Men den som väntar på något gott.. =)

kram från mig

lördag 6 oktober 2012

Fina sjalen..

Nu har jag lyckats planera och möblerat om i butiken så kläderna fick plats.. Min underbara sambo fick tyvärr hjälpa mig tillslut med hyllan och det blev riktigt bra.. Super nöjd!! Det blev en tidig morgon idag men nu är det klart.. Det är så himla mysigt att vara ute i butiken och greja och dona medan solen stiger och lyser in genom fönstren.. Njuter av varje sekund..



Det kom även hem en jätte fin sjal i veckan, den blev direkt min favorit..
Hoppas vi ses idag, vi har öppet som vanligt mellan 11-17..

varma höst kramar

fredag 5 oktober 2012

Lycka..

I veckan var det rena julafton igen.. Kläderna som jag beställde på Formex kom äntligen hem.. Så igår kväll stod jag och strök hela kvällen, jag som aldrig annars stryker.. =)
Nu hoppas jag att jag hinner med att fixa omklädningshytten och bygga & sätta upp hyllan som galgarna ska hänga på.. Tyvärr är det inte så lätt att sätta upp en hylla som ska hålla för x antal kilo på en jätte spröd putsad vägg, så det blir spännande..


Här är en super fin tunika i puder rosa som finns i stl från S till XXL.  Den finns även i en fin höstig brun färg i samma storlekar..
Svarta sjalen finns också hemma, den har en jätte sval och skön kvalite´..

Nu hinner jag inte sitta här och mysa länge, åter till arbete..

ha en underbar fredag